Tuinaanleg

Een tuin aanleggen en zorgen voor een verantwoorde uitvoering, dat vergt kennis. U hebt uiteraard de vrije keuze over wie het project mag uitvoeren, maar als u dat wenst kunnen wij instaan voor het totaalconcept.

Beplanting

Geef Uw tuin een groene uitstraling. Wacht geen jaren meer op een volgroeide erfafscheiding , maar kom direct tot een volwassen en groen resultaat! Onze ontwerpen met veel groenblijvende planten zoals , Buxus , Taxus , Steeneik, Prunus, Klimop, Photinia en hulst zijn daarom ideaal om met bloeiende planten en struiken te combineren.

Verharding en terassen & verlichting

De verharding leidt u door de tuin en brengt orde en overzicht. Met hun tijdloze karakter vormen terrassen een mooi contrast met de weelderige beplanting. De keuze van de materialen voor de verhardingen is één van de belangrijkste beslissingen bij het tot stand komen van uw tuinproject. Zorgvuldig toegepaste verlichting betrekt, ook als het buiten donker is, de tuin bij de leefruimte.

Tuinmeubilair

Naast tuinontwerp en aanleg kunnen wij U ook produccten en accesoires aanbieden die de tuin zullen aankleden en er een hedendaagse buiten-leefruimte van maken. Tuinmeubelen, accesoires, zwemvijvers, zwembaden, jacuzzi's en buitenkeukens krijgen steeds vaker een plaats in de hedendaagse tuin. Zorgvuldig toegepaste verlichting betrekt, ook als het buiten donker is, de tuin bij de leefruimte.

VOORBEELDEN

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Realisaties